Buijs is dé partner voor gipsblokwanden!
06-504104670299-324199Vacatures

Over Buijs Gipsblokwanden

Buijs Gipsblokwanden is gespecialiseerd in het plaatsen van gipsblokwanden en al 40 jaar actief in de afbouwsector.

Onze KOMO-gekeurde wanden worden geplaatst door ervaren en vakkundige medewerkers, voor een brede groep opdrachtgevers uit de bouwsector. Het bedrijf is klein genoeg voor een prettig persoonlijk contact en groot genoeg om grootschalige opdrachten te realiseren. Dit vertaalt zich in de praktijk in opdrachten variërend van 100 tot 10.000 m2. 

Aannemersbedrijf Hein Buijs

Het bedrijf is in 1978 opgericht door Hein Buijs. In dit jaar startte hij zijn aannemingsbedrijfje aan de Morseweg 14 te Volendam. Aannemersbedrijf Buijs was een traditionele aannemer voor nieuwbouw en renovatie. Vele projecten in de regio Volendam werden door aannemersbedrijf Buijs aangepakt en naar tevredenheid afgerond. Het bedrijf was een gevestigde naam met een goede reputatie. 

 

Wie zijn wij

Specialisatie in afbouw

Midden jaren ’80 begon het bedrijf zich steeds meer te specialiseren in de afbouw. In het jaar 2000 nam Hein’s zoon Martin het bedrijf over. In samenspraak met Hein werd besloten dat het bedrijf zich vanaf dat moment volledig zou gaan toeleggen op het plaatsen van gipswanden. De naam van het bedrijf werd aangepast en anno 2023 heeft het bedrijf een uitstekende reputatie in de branche als het gaat om het plaatsen van gipsblokwanden.

 

Wie zijn wij

Toekomstbestendig

Buijs Gipsblokwanden staat bekend als een duurzaam bouwbedrijf met aandacht voor de samenleving. Zo maken wij ons bedrijf toekomstbestendig en leveren ons steentje bij aan een betere wereld. 

 

Wie zijn wij

Maatschappelijk verantwoord

Buijs Gipsblokwanden zet zich ook in voor de lokale gemeenschap, onder andere als partner van de plaatselijke voetbalvereniging FC Volendam. Door zijn naam te verbinden aan 2 business seats in het voetbalstadion en aanwezig te zijn op het scorebord geeft directeur Martin Buijs de mogelijkheid aan het 'andere oranje' om hun ambities waar te maken. 

Wie zijn wij

Meer weten?

Bekijk onze projecten.

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren!